Καρυπίδης: Το σκορ έπρεπε να είναι 3-0, ο ΠΑΟΚ θέλει να παίζει μόνο με αβάντα

Για δίκαιη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ έκανε λόγο μετά το χθεσινό ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Θεόδωρος Καρυπίδης, που χαρακτήρισε ολοκάθαρο το πέναλτι και τόνισε πως το τελικό σκορ θα έπρεπε να είναι 3-0.

Μάλιστα, μετά τις δηλώσεις του στο MEGA, ο πρόεδρος του Άρη… απολογήθηκε για τη βιασύνη του, αφήνοντας αιχμές για τηλεοπτική εκπομπή: «Συγγνώμη, πρέπει να φύγω, βιάζομαι. Θα πάω σπίτι να δω OPEN. Δεν χάνω με τίποτα σήμερα τα αθλητικά του OPEN».

Οι δηλώσεις του Καρυπίδη:

Για το αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Εμείς αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι το ίδιο. Για εμάς δεν είναι τίποτα, το περιμέναμε βασικά. Είχαμε προετοιμαστεί σωστά, τρεις βαθμοί είναι και αυτοί. Ήταν μια φιλική νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3-0. Συνεχίζουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε μέσα στον ΟΦΗ για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τυχαία εκεί που είμαστε».

Για το πού το πάει ο Άρης: «Δεν σκεφτόμαστε τρέλες. Θέλουμε να είμαστε ψηλά, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο να χαίρεται ο κόσμος μας. Περιμένουμε πώς και πώς να ανοίξουν τα γήπεδα και να έρθει ο κόσμος πίσω για να πανηγυρίζουμε μαζί.»

Για τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία: «Τι να διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ; Ο ΠΑΟΚ ξέρει να παίζει συνέχεια με διαιτητές και να έχει αβάντα. Στον Αουγκούστο δεν έδωσε κόκκινη. Θα τα δείτε μετά. Το πέναλτι του Άρη ήταν φανερό. Ολοκάθαρο».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...