Κάκος: Όλος ο κόσμος είδε ότι δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Άρη

Ο αμισθί τηλεκριτικός διαιτησίας Τάσος Κάκος στην αθλητική εκπομπή του OPEN, Total Football, εξαπέλυσε επίθεση στους Ολλανδούς διαιτητές της αναμέτρησης Άρης – ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν υπάρχει πέναλτι στον Μπερτόγλιο, αλλά υπάρχει στο φινάλε σε χέρι του Μπαγκαλιάνη και έπρεπε να δοθεί η παράβαση υπέρ του ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά όσα είπε: «Στην πρώτη περίπτωση, ο τερματοφύλακας παίζει κανονιά τη μπάλα και μετά υπάρχει μία επαφή με τον επιθετικό. Δε χρειάζεται να έχεις εμπειρία σε αυτό. Είναι περιπτώσεις που μπορεί να καταλάβει πολύ εύκολα ένας διαιτητής που μόλις βγήκε από τη σχολή, όχι ένας του επιπέδου elite όπως ο Ολλανδός, αν ο τερματοφύλακας παίζει τη μπάλα. Οταν τη βρίσκει με το χέρι, η μπάλα κάνει γκελ. Δε χρειάζεται να έχει μεγάλη εμπειρία για να καταλάβει ότι αλλάζει πορεία από τον τερματοφύλακα. Αυτό, είναι ξεκάθαρο. Αυτήν την εύκολη φάση, την έχασε ο διαιτητής. Ο VAR δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Δε μπορεί να μην είδε αυτό που είδε όλος ο κόσμος. κι όμως έγινε. Λίαν επιεικώς απαράδεκτοι και οι δύο».

Για τη φάση με τον Τζόλη: «Είναι μια διπλή περίπτωση. Αρχικά πέφτει ο παίκτης κάτω, πάει να σηκωθεί, δέχεται ένα χτύπημα, σηκώνεται να συνεχίσει και κάνει μία βουτιά. Στη δεύτερη περίπτωση, ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Ο αμυντικός δεν έρχεται σε επαφή και ο διαιτητής, δίνει πέναλτι. Σε αυτήν την περίπτωση, ο VAR στέλνει το διαιτητή στην ανασκόπηση και ο διαιτητής βλέπει ότι δεν υπάρχει παράβαση. Γιατί δεν έχει δώσει κίτρινη κάρτα για θέατρο; Γιατί δεν ελέγχει και την περίπτωση στην αρχή της; Υπάρχει μια μικρή επαφή, που ανατρέπει τον ποδοσφαιριστή. Γιατί δεν ελέγχθηκε η πρώτη περίπτωση;»

 

«Όταν γίνεται η σέντρα και ο τερματοφύλακας κάνει λάθος έξοδο, η μπάλα βρίσκει το απλωμένο χέρι του αμυντικού. Είναι ξεκάθαρο και ο διαιτητής, σφύριξε τη λήξη. Κι εδώ ο VAR δεν παρενέβη. Δεν έλεγξε την περίπτωση. Θέλω να μείνω λίγο στην προηγούμενη περίπτωση, που ο διαιτητής έδωσε τόσο εύκολα ένα πέναλτι, στη φάση του Τζόλη, που δεν υπήρχε σε καμία περίπτωση, είναι μία πονηρή απόφαση. Δε θέλω να πω παραπάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά για την τελευταία φάση του αγώνα.

 

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...