32.2 C
Athens

Άρης – ΠΑΟΚ 1-0: Τον έχει κάνει… πελάτη! (vids)

Για μία ακόμα χρονιά, ο Άρης απέδειξε πως είναι το αφεντικό της Θεσσαλονίκης. Οι Κίτρινοι επικράτησαν με 1-0 του ΠΑΟΚ στο «Κ. Βικελίδης» σε ένα ματς που παραλίγο να τινάξει στον αέρα ο Ολλανδός διαιτητής Νάιχαους.

Το εγκληματικό μαρκάρισμα του Τσιγγάρα στο Σάκιτς με τις τάπες τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ολλανδός έδειξε ιδιαίτερη… φροντίδα στον Αουγκούστο που είδε κίτρινη κάρτα από νωρίς και θα μπορούσε να αποβληθεί σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.

Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν πρωταγωνιστής: Μόλις στο δεύτερο λεπτό απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Πασχαλάκη.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν είχαν τρόπους να διασπάσουν την άμυνα του Άρη και ήταν εύκολο να δεχθούν κόντρες. Οι παίκτες του Μάντζιου έπαιξαν αρκετά με βαθιές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας και σε μία από αυτές τις περιπτώσεις ήρθε το πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση στο 40ό λεπτό.

Ο Μπερτόγλιο ανατράπηκε από τον Πασχαλάκη και ο Μπρούνο Γκάμα από την άσπρη βούλα ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Ο Ουαγκέ ήταν εκείνος που γλίτωσε το δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ με αυτοθυσία και ως αποτέλεσμα τραυματίστηκε.
Ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι στην πτώση του Τζόλη στην περιοχή του Άρη, ωστόσο ο Νάιχαους τσέκαρε τη φάση στο μόνιτορ και είδε πως ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός έπεσε μόνος του χωρίς να τον βρει καν ο Σούντγκρεν.

Σημειώνεται πάντως πως ήταν ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με πολύ σκληρά μαρκαρίσματα που κακώς έμειναν ατιμώρητα, ευτυχώς όμως δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί. Πλέον ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη, την ώρα που ο ΠΑΟΚ γνωρίζει μία ακόμα ήττα μέσα στο 2020.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ 1-0

Σκόρερ: 40′ πεν. Γκάμα

Γήπεδο: Κ. Βικελίδης

Διαιτητής: Νάιχαους

Κίτρινες: Σαντέ Σίλβα, Μπεναλουάν / Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Γιαννούλης

Άρης (Μάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Σάσα, Ματίγια, Μπερτόγλιο (76′ Τζέγκο), Γκάμα (90+7′ Μπαγκαλιάνης), Γκαρσία (62′ Σαντέ Σίλβα), Μάνος (61′ Λόπεθ).

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ουαγκέ (63′ Κρέσπο), Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Αουγκούστο (79′ Εσίτι), Τσιγγάρας, Σβαμπ (79′ Τσόλακ), Α. Ζίφκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς