27 C
Athens

Μιλουτίνοφ: Μοναδικό παράπονο ότι δεν κατέκτησα Euroleague με τον Ολυμπιακό

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραχώρησε συνέντευξη σε σερβικό Μέσο και μίλησε τόσο για την πορεία του στον Ολυμπιακό, όσο και για τη νέα του ομάδα, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Σέρβος σέντερ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη τόνισε ότι το μόνο παράπονο που έχει από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την κατάκτηση μίας Euroleague, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ΤΣΣΚΑ θα παραμείνει στην κορυφή της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ομάδα μου στο εξωτερικό και όταν περνάς τα σύνορα είσαι πάντα προσεκτικός. Από την πρώτη μέρα ωστόσο όλα ήταν καλά. Από την πόλη, μέχρι τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους του συλλόγου.

Το μοναδικό μου παράπονο είναι ότι δεν κατέκτησα μία Euroleague με τον Ολυμπιακό. Ξέρω όμως ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου τα δώσαμε όλα αυτά τα πέντε χρόνια, απλώς δεν τα καταφέραμε».

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Πηγαίνω στην κάτοχο της Euroleague και πιστεύω πως θα συνεχίσει να είναι τέτοια και στο μέλλον. Το γεγονός ότι έμεινα στην Αθήνα και δουλεύω με το επιτελείο της ΤΣΣΚΑ δείχνει πολλά για το μέγεθος της ομάδας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς