29.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Πάνοπλος για την ανατροπή επί της Μίσκολτς

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Μίσκολτς την Πέμπτη (09/01, 19:00) στο ΣΕΦ, στον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ του Eurocup. Οι Ερυθρόλευκες έχουν ηττηθεί με 59-54 στο πρώτο ματς στην Ουγγαρία και χρειάζονται νίκη με πάνω από πέντε πόντους, για να μπορέσουν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εάν τα καταφέρουν, τότε θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας την τούρκικη Γκέντσλικ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ

«Είναι ένα παιχνίδι ουσιαστικά δίχως αύριο για εμάς. Ένα ματς που το θέλουμε πολύ για να βρεθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πρόκειται για ένα νοκ άουτ παιχνίδι, που χρειαζόμαστε νίκη με έξι πόντους για να πάρουμε την πρόκριση στους «16» του Eurocup και θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο για να το καταφέρουμε μαζί και να πανηγυρίσουμε όλοι παρέα.

Όσο για το τακτικό κομμάτι, από την μεριά μας πρέπει να κάνουμε παρόμοια εμφάνιση με εκείνη του Μίσκολτς στο τομέα των ριμπάουντ. Σίγουρα πρέπει να δώσουμε προσοχή στην επίθεσή μας και να μην προχωρούμε σε βιαστικές ενέργειες ώστε να αποφύγουμε κάποια λάθη που κάνουμε στο παιχνίδι μας. Οφείλουμε να προσέξουμε στο λόου ποστ παιχνίδι της αντιπάλου μας και την τρανζίσιον επίθεσή της».

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή του.

H αποστολή: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς