25.2 C
Athens

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παζάρια για Μπαρέιρο

Από τα 2 εκατ. ευρώ ξεκίνησαν οι απαιτήσεις της Ρασίνγκ για τον 23χρονο «κόφτη», όμως στον Ολυμπιακό πιέζουν για να πέσουν στο 1,5 εκατ. ευρώ

Εκτός από την περίπτωση του Μιγκέλ Βελόζο, στον Ολυμπιακό ενεργούν και για τον Μαριάνο Μπαρέιρο, ώστε να κλείσουν άμεσα το ζήτημα του αμυντικού χαφ.

Ο 23χρονος Αργεντινός καθιερώθηκε την τελευταία σεζόν ως «κόφτης» και έπαιξε με την μορφή δανεισμού στην Ντεφένσα από την Ρασίνγκ Κλουμπ.

Πρόκειται για ένα γρήγορο αμυντικό, που έγινε πιο γνωστός ως σέντερ μπακ, οπότε δίνει επιπλέον λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του.

Η διοίκηση της Ντεφένσα δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς, που είχε μπει στο 1,4 εκατ. ευρώ, ενώ οι ιθύνοντες της ομάδας του ζήτησαν από τον Ολυμπιακό το ποσό των 2 εκατ. ευρώ.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζοντας τον όρο που υπήρχε στο συμβόλαιο του δανεισμού πιέζουν την Ρασίνγκ να πέσει στο 1,5 εκατ. ευρώ, ώστε να φέρουν τον Μπαρέιρο στον Πειραιά.

Από πλευράς προοπτικής ο ύψους 1,80 μ. Αργεντινός είναι πιο ελκυστικός από τον 32χρονο, Μιγκέλ Βελόζο, ο οποίος όμως μπορεί να προσαρμοστεί και να προσφέρει άμεσα στον Ολυμπιακό.

Για τον Βελόζο, πάντως, κινείται δυναμικά και η ομάδα της πατρίδας του, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς