33.5 C
Athens

Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Άρης, οι Κίτρινοι απαντούν στην ΕΠΟ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας κάλεσε τον Άρη σε απολογία, μετά την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για παραβίαση του άρθρου 12 του ΚΑΠ. Ο λόγος έχει να κάνει με τη μη καταβολή των χρημάτων που προορίζονται για τις αμοιβές των διαιτητών, η οποία πρέπει να γίνεται κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΟ. Η δίωξη ασκήθηκε στις 15 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει τους αγώνες με Ολυμπιακό και Παναιτωλικό, δηλαδή ένα ποσό που ανέρχεται στις 16 χιλιάδες ευρώ. Ο Άρης κινδυνεύει με πρόστιμο ίσο με το ποσό που οφείλει, ενώ ο κανονισμός προβλέπει αφαίρεση ενός βαθμού σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η εξόφληση 30 μέρες μετά την απόφαση.

Από την πλευρά τους βέβαια, οι Κίτρινοι δεν αναγνωρίζουν την οφειλή, τονίζοντας πως η ΠΑΕ Άρης πληρώνει πριν από κάθε παιχνίδι και όχι όποτε θέλει η ΕΠΟ. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Άρη «δεν υφίσταται κανένα θέμα. Η ΠΑΕ Άρης πληρώνει κανονικά τη διαιτησία κάθε αγώνα την εβδομάδα πριν το παιχνίδι και όχι ένα μήνα πριν όπως θέλουν οι κύριοι της ΕΠΟ. Κι έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος.

Αν το πρόβλημα είναι ο Άρης που οι διαιτητές ήταν επί μήνες απλήρωτοι τότε ας μας το πουν από την ΕΠΟ να βάλουμε πλάτη.

Απορούμε πραγματικά πως ο κος Θεοφίλου παραμένει στη θέση του όμως. Κάνει  επιλεκτικά τη δουλειά του αγνοώντας σκάνδαλα όπως αυτό με την travel plan όπου καταχράστηκαν 3.5 εκατ. Τσιμουδιά γι’ αυτά…».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς