27.8 C
Athens

Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο αμυντικός, «παίζεται» του επιθετικού

Συνεχίζει το ψάξιμο για την εύρεση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού με ικανότητα να αγωνίζεται και ως κεντρικός μέσος ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» εξακολουθεί να έχει πρώτο στη σχετική λίστα τον Τζακ Ρόντγουελ, με την απάντησή του, όμως, να καθυστερεί κοιτάζει και άλλες λύσεις, δίχως, να έχουν διαρρεύσει ονόματα μέχρι στιγμής.

Παράλληλα, όπως τονίζει με σημερινό της δημοσίευμα η «SportDay», δεν παύει να ασχολείται και με την αναζήτηση ενός αναπληρωματικού επιθετικού, μεταγραφή, όμως, που δύσκολα θα προχωρήσει, εάν δεν ο αθηναϊκός σύλλογος δεν απαλλαγεί από κάποιον από τους «κομμένους». Ο παίκτης που επιθυμεί να φέρει ο παλαίμαχος άσος στο «τριφύλλι» θα πρέπει να έχει ως απαραίτητο στοιχείο την εμπειρία του, η οποία θα του επιτρέψει να προσφέρει ποιοτικά λεπτά και παράλληλα να ξεκουράζει τον Φεντερίκο Μακέντα.

Όσο για τον Φώτη Ιωαννίδη, η περίπτωσή του αν και ενδιαφέρει δεν φαίνεται να προχωρά, με τον Παναθηναϊκό να μην θέλει να πληρώσει τον Λεβαδειακό για την απελευθέρωση του ποδοσφαιριστή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς