29.9 C
Athens

Παραμύθια των εξυγιαντών

Γράφονται απίθανα πράγματα τις τελευταίες ημέρες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι διαρροές των εξυγιαντών είναι για γέλια αλλά είμαστε εδώ για την αποκατάσταση της αλήθειας και την σωστή ενημέρωση σας.

Ο Περέιρα λοιπόν συναντήθηκε με κάποιους προέδρους ενώσεων. Που του ζήτησαν εξηγήσεις επειδή οι διαιτητές τους έμειναν εκτός πινάκων οι διαιτητές τους. Μέχρι εδώ η ιστορία είναι αληθινή. Όμως στη συνέχεια παραποιήθηκε. Σύμφωνα με τα… παραμυθένια ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος τους έδειξε τις εκθέσεις από τα ματς που σφύριξαν οι ρέφερι για να δικαιολογήσει τάχα τις αποφάσεις που πήρε η ΚΕΔ.

Αυτοί που κυκλοφορούν τις ψεύτικες ειδήσεις αγνοούν τα βασικά. Να τους ενημερώσουμε ότι απαγορεύεται ρητώς από την UEFA να δείξει ο Περέιρα ή άλλο μέλος της επιτροπής διαιτησίας έκθεση οποιουδήποτε διαιτητή. Είναι εμπιστευτική. Μπορεί να τους δώσει μία εικόνα για τις αποδόσεις του ρέφερι αλλά όχι να εμφανίσει την έκθεση. Ούτε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ έχουν αυτό το δικαίωμα.

Θα ρωτήσουμε κάτι απλό. Ο Περέιρα έχει διαφορετική έκθεση από τον διαιτητή που σφύριξε τον αγώνα; Ο διαιτητής διαμαρτυρήθηκε στον πρόεδρο της ένωσης του γιατί είχε πάρει καλή βαθμολογία, και του ζήτησε να πάει στην Αθήνα για να ζητήσει τον λόγο από τον Περέιρα. Ο Πορτογάλος έδειξε στον πρόεδρο διαφορετική έκθεση με χαμηλότερη βαθμολογία; Πως μπορεί να γίνει αυτό; Δημιουργήθηκε δεύτερη στην πορεία;

Κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο για να δικαιολογήσουν τις αδικίες που έγιναν. Διαιτητές αρίστευσαν πέρσι στη Φούτμπολ Λιγκ και τους «καθάρισαν». Δεν είχαν καλές βαθμολογίες; Άλλοι ήταν οι λόγοι που καρατομήθηκαν. Ο Περέιρα δεν είχε το θάρρος να τοποθετηθεί στην γενική συνέλευση της ομοσπονδίας. Κρύφτηκε πίσω από τον Γραμμένο και τώρα παρουσιάζει την κατάσταση όπως τον βολεύει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς