25.7 C
Athens

Είστε σοβαροί; 

O Ανδρέας Σερεβέτας βγαίνει απ' τα ρούχα του με τη διαφαινόμενη «πολυσχιδή» χορηγική δραστηριότητα του Ιβάν Σαββίδη προς τη Σούπερ Λιγκ

Θα ξεκινήσω με την φρέσκια είδηση. Που μυρίζει …θάλασσα. Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, πριν από λίγο, το κανάλι Epsilon ζήτησε από την Super League ενημέρωση αναφορικά με το πως πρέπει να κινηθεί. Για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των επτά «άστεγων» ομάδων του συνεταιρισμού.

Ήταν αναμενόμενη η συγκεκριμένη κίνηση. Τουλάχιστον εδώ και δύο μήνες. Άλλο όμως είναι να κυκλοφορεί ως θεωρία και εντελώς διαφορετικό να γίνεται πράξη. Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν, για να λέμε απλά, προτίθεται να βοηθήσει οικονομικά επτά ΠΑΕ για να μεταδίδει το κανάλι του τα εντός έδρας παιχνίδια των ομάδων τους. Η δική του ομάδα, ο ΠΑΟΚ, που θα παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου, είναι η όγδοη αριθμητικά και ανήκει στην NOVA. Το συνδρομητικό έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα και άλλων ομάδων που έχουν …εξαιρετικές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ.

Στην ζωή μου δεν έχω μάθει ποτέ να κρύβομαι πίσω από τις λέξεις. Θα πω ευθέως (α λα Γιώργος Χαλάς) αυτό που σκέφτομαι και πιστεύω θα σκεφτούν και οι υπόλοιποι μόλις πληροφορηθούν τα σχέδια του Epsilon. Ο Σαββίδης πάει να πάρει το πρωτάθλημα πριν την πρεμιέρα του.

Τι θα κάνουν οι επτά ομάδες μόλις τεθούν αντιμέτωπες με τον ΠΑΟΚ; Θα «σκιστούν» να τον κερδίσουν; Κάποιες μπορεί να το κάνουν. Άλλες ούτε που θα το σκεφτούν. Γιατί ο Ιβάν θα έχει συμβάλλει τα μέγιστα για να μπορούν να είναι …βιώσιμες.

Προσθέστε και το θέμα με τους δανεικούς. Του ΠΑΟΚ στις άλλες ομάδες. Προσφέρει δηλαδή λεφτά και σε ορισμένες παίκτες. Ε, να αρχίσουμε να λέμε ότι θα παίξει ο ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ β, γ ή δέλτα.

Αυτό που κάνει ο Ιβάν δεν το τόλμησαν ο Βαρδινογιάννης και ο Αλαφούζος. Δύο επιχειρηματίες που έχουν κανάλι και ενεπλάκησαν με την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Με ομάδα της Super League. Και μην μου πείτε τα περί κεντρικής διαχείρισης. Ότι δεν μπορούσαν να το κάνουν στο παρελθόν. Ήμουν στον ALPHA όταν ο σταθμός είχε τα δικαιώματα των μισών ομάδων, όπως επιχειρεί να αποκτήσει τώρα το Epsilon ενώ των υπολοίπων διατηρούσε η NOVA. Δεν είχε τα χρήματα η οικογένεια να κάνει συμβόλαια στις “άστεγες” ομάδες; Άφθονα. Όμως γνωρίζει να διαχειρίζεται τις υποθέσεις, χωρίς να προκαλεί. Αυτό εμπεριέχει στοιχεία σύνεσης και κυρίως σοφίας.

Σε όλα τα πράγματα λοιπόν υπάρχουν όρια. Κάποιος πρέπει να βάλει φρένο στον Ιβάν. Δεν γίνεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να πληρώνει για τα δικαιώματα των μισών και …βάλε ομάδων. Αν συμβεί αυτό καλύτερα ας γίνει η απονομή τον Δεκαπεντάγουστο. Να δώσουν το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ να τελειώνουμε. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούμαστε. Να αγχωνόμαστε, να αγωνιούμε, να φέρει ο …Περέιρα ξένους διαιτητές.

Ο Βασιλειάδης πως τα βλέπει αυτά; Άκρως …εξυγιαντικά; Είστε σοβαροί εκεί στην Κουμουνδούρου; Τσάμπα τα έξοδα που θα κάνετε για το VAR. Πάνε να ξεφτιλίσουν το πρωτάθλημα πριν την σέντρα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς