25.9 C
Athens

«Επιμένει η Βαλένθια για Πρίσιτς»

Σύμφωνα με αναφορές διεθνών Μέσων ενημέρωσης οι «νυχτερίδες» μπαίνουν πολύ δυνατά για την απόκτηση του 24χρονου Βόσνιου μέσου, βάζοντας στο κόλπο και την Μάιντς

Την περίπτωση του Σανίν Πρίσιτς, ο οποίος στην αρχή του καλοκαιριού είχε «παίξει» δυνατά και για τον Ολυμπιακό, εξετάζουν οι Βαλένθια και Μάιντς.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται «ζεστά» για την περίπτωση του Βόσνιου μέσου, ο οποίος στο τέλος της περσινής σεζόν έμεινε ελεύθερος από τη γαλλική Ρεν.

«Η ισπανική ομάδα ρώτησε ξανά για τον Πρίσιτς, με τον Βόσνιο μέσο να βρίσκεται και στην ατζέντα της Μάιντς. Η περίπτωσή του επέστρεψε στο προσκήνιο για τη Βαλένθια, μετά την αποχώρηση του Μαξίμοβιτς. Ο Σέρβος μέσος πήρε μεταγραφή στην Χετάφε και πλέον υπάρχει χώρος στις Νυχτερίδες για τον Πρίσιτς», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα δημοσιεύματα.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Πρίσιτς προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ρεν και στο τέλος της σεζόν αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον γαλλικό σύλλογο, με άμεση συνέπεια α μείνει ελεύθερος.

Είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ελεύθερους παίκτες της αγοράς, με τον ίδιο, πάντως, να μην βιάζεται να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πέρσι, έπαιξε συνολικά σε 20 παιχνίδια με τη Ρεν, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς