27.8 C
Athens

Ξανά στο προσκήνιο ο Πόνσε για την ΑΕΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία η υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε επιστρέφει για την «Ένωση»

Εδώ και λίγες μέρες η υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε φάνηκε να μένει στάσιμη και να μην προχωράει για την ΑΕΚ. Πλέον μετά από νέες πληροφορίες που έρχονται από την γείτονα χώρα, ο Αργεντινός φορ επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα οι Ιταλοί ενημέρωσαν τους «κιτρινόμαυρους», ότι αν θέλουν να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του 21χρονου φορ, μπορεί να προχωρήσει άμεσα.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ, δεν θέλει να πάρει κάποια βεβιασμένη κίνηση, αλλά δεν έκλεισαν και εντελώς την πόρτα στο ενδεχόμενο να ντυθεί ο ποδοσφαιριστής στα «κιτρινόμαυρα».

Να σημειώσουμε ότι η περίπτωση του Πόνσε, δεν συνδέεται με εκείνη του Μπογέ, αφού η υπόθεση του επιθετικού της Τορίνο θα προχωρήσει ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον φορ της Ρόμα, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Μπογέ δεν έρχεται μόνο για να καλύψει την θέση του σέντερ φορ, αλλά και αυτή του εξτρέμ.

Πλέον μένει να δούμε πως θα κινηθούν οι πρωταθλητές στην περίπτωση του Πόνσε και αν τελικά θα προχωρήσει η περίπτωση του. Τέλος δεν έχει γίνει γνωστό ο λόγος που υπήρξε αυτή η αλλαγή στη στάση του Αργεντινού φορ, αλλά όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς