27.9 C
Athens

Η υπόσχεση και οι έντονες ενστάσεις στον Τομ Παπαδόπουλο

Ο κόσμος ζήτησε εξηγήσεις από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον ποδοσφαιρικό ημίθεο

Ο Τομ Παπαδόπουλος βρέθηκε με τον πρόεδρο του Γ.Σ Ηρακλής, ώστε να συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά στα γραφεία του Ερασιτέχνη βρέθηκαν και αγανακτισμένοι φίλαθλοι του Ηρακλή που ζήτησαν τον λόγο από τον μεγαλομέτοχο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο κόσμος της ομάδας ζήτησε εξηγήσεις από την κατάσταση την οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς και για την στασιμότητα που υπάρχει σε πολλά ζητήματα τα οποία στοίχισαν μέσα στην χρονιά. Οι έντονες αντιπαραθέσεις δεν ήταν και λίγες, αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ υποσχέθηκε ότι βρίσκεται σε επαφές με ΑΦΜ με ομάδα της Σούπερλιγκ 2, και σύντομα θα έχει εξελίξεις.

Αν τα πράγματα δεν κυλήσουν ομαλά, τότε η δέσμευση του Θανάση Παπαδόπουλου ήταν η αποχώρηση από τα κοινά των «κυανόλευκων».

Οι επαφές με την ομάδα της Α.Ε Καραΐσκάκη υπάρχουν, αλλά το deal για να γίνει χρειάζονται πολλά πράγματα, όμως εάν δεν επέλθει συμφωνία, τότε οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και ραγδαίες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς