25.2 C
Athens

Και ο Μαριάνο Μπαρέιρο για τον άξονα του Ολυμπιακού

Νέο όνομα για τη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων», που δεν αποκλείεται να συνδέεται με την περίπτωση του Γουίλιαν Αράο

Η ονοματολογία έχει χτυπήσει… κόκκινο στον Ολυμπιακό. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για πολλές (σχεδόν όλες θα έλεγε κανείς) θέσεις του ρόστερ, αφού οι άνθρωποι τον Πειραιωτών «παίζουν» σε διάφορα ταμπλό.

Ο Γουίλιαν Αράο είναι ένας παίκτης που δεδομένα απασχολεί τους «ερυθρολεύκους» και δη, τον Πέδρο Μαρτίνς που τον θεωρεί ιδανικό για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, ένα ακόμη όνομα που θέτει υποψηφιότητα για τον άξονα του Ολυμπιακού είναι αυτό του Μαριάνο Μπαρέιρο.

O 23χρονος Αργεντινός αγωνίζεται στη Ρασίνγκ και την περσινή σεζόν συμπλήρωσε 38 συμμετοχές. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μαριάνο είναι πολυθεσίτης, κάτι που φαίνεται από τις εμφανίσεις του στη Ρασίγνκ. Συγκεκριμένα, στα τελευταία 9 παιχνίδια που φόρεσε τη φανέλα της, τις έξι αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ, τις δύο ως στόπερ και άλλη μια ως κεντρικός μέσος.

Μια ενδεχόμενη προσθήκη του Μπαρέιρο δεν είναι απαραίτητο να αποκλείει και μια ακόμη στο χώρο του κέντρου, όπως για παράδειγμα του Γουίλιαν. Ο Πέδρο Μαρτίνς, άλλωστε έχει τονίσει επανειλημμένα το πόσο μεγάλη σημασία δίνει στα χαφ. Αυτό ήταν και το βασικό πρόβλημα της περσινής ομάδας του Ολυμπιακού, που ο Πορτογάλος προπονητής εντόπισε πρώτα από την ημέρα που ανέλαβε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς