25.9 C
Athens

Τουπάν ο επόμενος

Μετά τον Γουέμπερ, έρχεται η σειρά του Τουπάν να βρεθεί στην έξοδο μετά την απογοητευτική χρονιά του και τη δυσαρέσκεια που φέρεται να εξέφρασε για τον χρόνο συμμετοχής του

Μετά τον Μπριάντε Γουέμπερ, ένας ακόμη ξένος του Ολυμπιακού πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν. Ο Αξέλ Τουπάν ήταν εδώ και καιρό στη «μαύρη λίστα» των Πειραιωτών, για λόγους καθαρά αγωνιστικούς.

Με την αγωνιστική χρονιά του Ολυμπιακού να οδεύει σε πρόωρο τέλος – κάτι για το οποίο σας είχε προϊδεάσει το FWS εδώ και περίπου έναν μήνα -, ο Τουπάν κατάλαβε ότι το μέλλον του βρίσκεται μακριά από το λιμάνι και φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία άμεσης αποχώρησης.

Η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Γάλλου είναι μεγάλη και συνδυάζεται με την ελάχιστη συνεισφορά του στους αγώνες. Παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνημά του, ο Τουπάν ήταν από μέτριος ως κακός στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και ειδικά από τον Νοέμβρη και μετά δε βοήθησε καθόλου την ομάδα του Μπλατ.

Οι εξελίξεις τρέχουν στους Ερυθρόλευκους και πολλοί είναι εκείνοι που θα αποτελέσουν παρελθόν με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς