26.7 C
Athens

Ζαμπά: «Απίστευτη εμπειρία ο ΠΑΟΚ»

Ο Λεό Ζαμπά μίλησε για την εμπειρία στον ΠΑΟΚ, αλλά και για την σκληρή δουλειά που έχει κάνει.

Ο Λεό Ζαμπά είναι εκ των κορυφαίων παικτών του ΠΑΟΚ και βοήθησε σημαντικά τον Δικέφαλο του Βορρά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος σε συνέντευξη του τόνισε ότι είναι απίστευτη η εμπειρία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι με σκληρή δουλειά κατάφερε να δείξει την αξία του στη χώρα μας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο mercadodofutebol.net.br:

Για τον ΠΑΟΚ: «Σταδιακά και με σκληρή δουλειά, έδειξα το ποδόσφαιρό μου στην Ελλάδα. Ήμουν ευπρόσδεκτος και κέρδισα την αγάπη των Ελλήνων και κατάλαβα επίσης την αγάπη που έχουν την ομάδα τους. Είναι μία απίστευτη εμπειρία. Λατρεύω τους οπαδούς και το σύλλογο».

Για τις συνθήκες των παιχνιδιών στην Ελλάδα: «Όλα τα παιχνίδια είναι… άγρια και αμφισβητούμενα αναφορικά με το αποτέλεσμα το οποίο θα έρθει. Οι ομάδες σκοράρουν αρκετά».

Για το γεγονός πως ο Δικέφαλος έφτασε πολύ κοντά στους ομίλους του Champions League: «Οι ήττες χρησιμεύουν επίσης και ως κίνητρο. Με αυτό, έχουμε επιστρέψει στην κορυφή και είμαστε πιο προετοιμασμένοι για αυτό που θα συναντήσουμε στα προκριματικά”, είπε χαρακτηριστικά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς