«Εκτέλεσε» τον ΠΑΣ και… σώθηκε ο Παναιτωλικός (vid)

Ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε το καλό του διάστημα στο παιχνίδι και με σκόρερ τον Άργκους επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ - Νίκη που «κλειδώνει» την παραμονή για τους Αγρινιώτες την ώρα που «βυθίζεται» η ομάδα του Πετράκη

Με το γκολ του Άργκους στο 79′, ο Παναιτωλικός πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) που όχι μόνο του εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή, αλλά τον κάνει να ονειρεύεται την Ευρώπη. Δύσκολα τα πράγματα πλέον για τον ΠΑΣ, που έχει μπλέξει για τα καλά όσον αφορά την υπόθεση παραμονής.

Για τον Γιάννη Πετράκη το σχέδιο ήταν συγκεκριμένο στο Αγρίνιο: Προσοχή στα μετόπισθεν και απειλή στην κόντρα επίθεση. Κύριος εκφραστής των αντεπιθέσεων του ΠΑΣ, ο πολύ καλός Σεργκελασβίλι που «τρύπωνε» στα δεξιά της άμυνας του Παναιτωλικού.

Από τα πόδια του, ήρθε η πάσα πάρε – βάλε στον Νικολιά στο πρώτο ημίχρονο, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Γιαννακόπουλο. Νωρίτερα (32′), ο ίδιος ποδοσφαιριστής απείλησε την εστία των γηπεδούχων, αλλά χωρίς μεγάλη ευστοχία.

Οι Αγρινιώτες που δεν απείλησαν σε όλο το πρωτο 45λεπτο και είδαν τον Λεό στο 48′ να βρίσκεται μια… ανάσα από το να παραβιάσει την εστία τους, ανέβηκαν σταδιακά και βρήκαν καλές τελικές προσπάθειες.

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ που ήταν ο «φύλακας – άγγελος» της εστίας του ΠΑΣ, δεν κατάφερε να νικήσει τον Άργκους στο 79′. Ο κεντρικός αμυντικός εκμεταλλεύτηκε την υπέροχη σέντρα του Μάρκος Πάουλο και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του που τη φέρνει στον έναν βαθμό από τον έκτο Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στους 20 βαθμούς και έμπλεξε για τα καλά όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση:

 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μιχάι, Άργκους, Αμαράλ, Ντίας, Λουσέρο (8′ Μάρκος Πάουλο), Μασουρέκ, Μανά (59′ Γκούγκα), Ουίλιαν, Μοράρ (78′ Μπάιροβιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κάργας, Σκόνδρας, Μιχαήλ (84′ Ξύδας), Σεργκελασβίλι, Κάστρο, Νικολιάς, Βιντάλ (76′ Πάντελιτς), Μάνος, Λεό (77′ Νάουμετς).

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Σλούκας: Αν θέλουν να λέγονται πρωταθλητές κόσμου οι Σέλτικς, να έρθουν να μας κερδίσουν

Οι Μπόστον Σέλτικς κατέκτησαν πέρυσι το πρωτάθλημα στο NBA...

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εικόνες από το καταπράσινο ΟΑΚΑ και το glass floor (vid)

Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για την είσοδό του στο...

Άρης: «Γεμίζει» τον άξονα ο Μάντζιος στην ενδεκάδα με Ολυμπιακό

Αυτό είναι το πλάνο του Άκη Μάντζιου για τη σημαντική εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: Οι αλλαγές σε σύγκριση με το Ηράκλειο και ο κομβικός Νταρίντα

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Μεντιλίμπαρ για το αρχικό σχήμα στο Χαριλάου

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Άρη και θέλει μόνο νίκη για να «σβήσει» την γκέλα με τον Παναιτωλικό: Ποιες οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για να κάνει πιο δημιουργικό τον ερυθρόλευκο άξονα

Ο Ελ Κααμπί έχει τον τρόπο κόντρα στον Άρη: Τα τρία γκολ σε 2,2 τελικές και οι 28 ενέργειες στην περιοχή

Ο Μαροκινός στράικερ είναι ο άνθρωπος των μεγάλων γκολ από πέρυσι στον Ολυμπιακό κι ένα τέτοιο θα ψάξει και το βράδυ του Σαββάτου στο Χαριλάου, απέναντι σε έναν από τους «αγαπημένους» του αντιπάλους στο πρωτάθλημα

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Αδιάβαστος και με βαθύ πόνο ο Ολυμπιακός, έχει αποχωρήσει από τις 13/9 ο κ. Μπίτζιος

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχολιάζει ως «αδιάβαστη» και με «βαθύ πόνο» την τοποθέτηση των Πειραιωτών για την υπόθεση του Φέλιξ Μπίτζιου τονίζοντας πως έχει αποχωρήσει από τη διοίκηση της ομάδας από τις 13 Σεπτεμβρίου

Γκλέτσος: Είμαι έτοιμος να γίνω πρωθυπουργός, τον Κασσελάκη έπρεπε να τον μαζέψει η αστυνομία

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και...

Ξέσπασε ο Κομπανί: «Βάλτε ένα όριο στον αριθμό των αγώνων και μία υποχρεωτική περίοδο διακοπών»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Βενσάν Κομπανί εντάχθηκε στην...

Παπαπέτρου: Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος και σε τρόπαια και διαχρονικά

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε αποκλειστικά στο «Καλημέρα είπαμε;» της...

Σλούκας: Αν θέλουν να λέγονται πρωταθλητές κόσμου οι Σέλτικς, να έρθουν να μας κερδίσουν

Οι Μπόστον Σέλτικς κατέκτησαν πέρυσι το πρωτάθλημα στο NBA...

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Διηπειρωτικού, απευθείας στον τελικό η Ρεάλ

Η πρώτη έκδοση του ετήσιου Διηπειρωτικού Κυπέλλου FIFA για...

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εικόνες από το καταπράσινο ΟΑΚΑ και το glass floor (vid)

Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για την είσοδό του στο...