29.5 C
Athens

Σούπερ Μπεργκ με Αγγλία, σούπερ προσφορά ο… ΠΑΟΚ

Ο Μπεργκ ήταν σούπερ στο ματς της Σουηδίας με την Αγγλία κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για σούπερ προσφορά για να τον φέρει στην Τούμπα

Η Εθνική Σουηδίας αποκλείστηκε από την Αγγλία στον προημιτελικό γύρο, αλλά ο Μάρκους Μπεργκ απέδειξε, για μία, ακόμα, φορά ότι παραμένει ένα σέντερ φορ ευρωπαίων προδιαγραφών και στον ΠΑΟΚ έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Διότι ο Σουηδός φορ, πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, είναι βασικός στόχος στην τρέχουσα μεταγραφική σεζόν.

Ο Μπεργκ είχε μία έξοχη κεφαλιά την οποία απόκρουσε ο Πίκφορντ, ένα γυριστό σουτ από το σημείο του πέναλτι, όπου γύρισε το σώμα του και σημάδεψε την εστία , αλλά ο Πίκφορντ έδιωξε και πάλι σε κόρνερ, καθώς και μία πάσα «πάρε – βάλε», η οποία δεν έγινε γκολ. Κόντρα σε μία από τοις καλύτερες άμυνες του Μουντιάλ ο Μπεργκ έδειξε ότι παραμένει όπως τον ξέραμε.

Οι τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη είναι πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί γρήγορα για να κλείσει το διεθνή Σουηδό άσο, για να… προλάβει άλλες ομάδες και μάλιστα είναι διατεθειμένος ο Σαββίδης να κάνει σούπερ προσφορά. Το δεδομένο είναι πως ο Μπεργκ θα φύγει από την Αλ Αΐν και η σύζυγός του θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, άλλωστε αγόρασε σπίτι. Κι αφού στον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων δεν μπορεί να πάει, δεν υπάρχει λόγος «να μην έρθει σε μας», λένε στον «δικέφαλο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς