33.5 C
Athens

Σολ: «Χαρούμενος για την πρόκριση, σπουδαία απόδοση ο Μπόικο»

Ο Φραν Σολ δήλωσε χαρούμενος για την πρόκριση της Ντιναμό, ενώ τόνισε ότι σημαντικότατος παράγοντας για να έρθει αυτή ήταν η απόδοση του Μποίκο

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Κίεβο κόντρα στην Ντιναμό, ηττήθηκε με 1-0 και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Europa League.

O σκόρερ της ουκρανικής ομάδας Φραν Σολ, που σημείωσε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα της Ντιναμό σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την πρόκριση, ξεκαθαρίζοντας ότι καθοριστικός παράγοντας ήταν η απόδοση του Μπόικο.

«Είμαι χαρούμενος. Δουλέψαμε πολύ στο γήπεδο. Ηταν πολύ σημαντική και η απόδοση του Μπόικο. Ηταν το πρώτο μου γκολ. Χάρηκα πολύ που το πέτυχα μπροστά στους οπαδούς μας. Ηταν εξαιρετικοί και μας στήριξαν πολύ. Μας έδωσαν δύναμη να φτάσουμε στη νίκη και να πάρουμε την πρόκριση. Στο ποδόσφαιρο δεν σου αξίζει κάτι, αλλά πρέπει να το κερδίσεις και σε τελική ανάλυση, πρέπει να βάζεις την μπάλα στα δίχτυα και έχει να κάνει και το ανασταλτικό κομμάτι. Παίζει και ο τερματοφύλακας», είπε χαρακτηριστικά ο νεοαποκτηθείς φορ της Ντιναμό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς