26.5 C
Athens

«Ανταγωνιστικοί και χωρίς τον Τζέιμς»

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Καβαλίερς, Κόμπι Άλτμαν, επισημαίνει πως: «Είχαμε χτίσει μία νικηφόρα κουλτούρα χάρη στον Τζέιμς και θέλω να επενδύσω πάνω σε αυτή»

Η ζωή χωρίς τον «Βασιλιά», μέρος δεύτερον… Όπως είναι γνωστό, ο ΛεΜπρον Τζέιμς μετακόμισε πριν από λίγες ημέρες στους Λος Άντζελες Λέικερς και, πλέον, οι Καβαλίερς θα πρέπει να ζήσουν χωρίς τον ηγέτη τους.

Πάντως, το 2010 όταν αποχώρησε για πρώτη φορά ο σπουδαίος αυτός παίκτης από το Κλίβελαντ η ομάδα πήρε τον κατήφορο και κατάφερε να ανακάμψει μόνο όταν γύρισε σε αυτή και πάλι ο ΛεΜπρον Τζέιμς, μετά από μια τετραετία.

Η απώλεια είναι πολύ σημαντική για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ωστόσο ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Κόμπι Άλτμαν, πιστεύει πως: «Είχαμε χτίσει μία νικηφόρα κουλτούρα χάρη στον Τζέιμς και θέλω να επενδύσω πάνω σε αυτή. Σίγουρα δεν μπορεί να είμαστε το ίδιο καλοί χάνοντας έναν παίκτη της εμβέλειας του. Μπορούμε όμως να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και σκληροί, ταλαντούχοι και με δεξιότητες».

Οι Καβς θα στηριχθούν φυσικά στον Κέβιν Λοβ, στον Κόλιν Σέξτον, τον Λάρι Νανς, τον Τζόρνταν Κλάρκσον και στους πιο έμπειρους Τζέι Αρ Σμιθ και Τρίσταν Τόμπσον, ενώ υπολογίζονται και οι Τζορτζ Χιλ και Κάιλ Κόρβερ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς