32.2 C
Athens

«Ζεστός ο Ανσαριφάρντ για Μπεσίκτας»

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ επιθυμεί την μεταγραφή του στην Μπεσίκτας, όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι, όμως αποτελεί εναλλακτική λύση πίσω από τον Ενές Ουνάλ

Ο ατζέντης του Καρίμ Ανσαριφάρντ από την άνοιξη είχε ενημερώσει την διοίκηση του Ολυμπιακού πως υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον πελάτη του. Η Μπεσίκτας τον έχει στην λίστα της και ίδιος φέρεται να επιθυμεί την μεταγραφή του, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι.

Αυτό μεταδίδει το CNN Turk για τον Ιρανό επιθετικό, τονίζοντας δε ότι «…είναι ζεστός ο Ανσαριφάρντ για την Μπεσίκτας». Ωστόσο, δεν είναι πρώτος στην λίστα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως στην κορυφή του μεταγραφικού καταλόγου είναι ο Τούρκος επιθετικός της Βιγιαρεάλ, Ενές Ουνάλ. Ο 21χρονος σέντερ φορ δεν έχει στεριώσει στα «κίτρινα υποβρύχια», καθώς είχε δοθεί δανεικός στην Λεβάντε.

Όσον αφορά τον Ανσαριφάρντ, από την γείτονα χώρα φημολογείται ότι η κρούση που έγινε στον Ολυμπιακό δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα μιας και κοστολογείται με 10 εκατ. ευρώ από τους «ερυθρόλευκους».

Πάντως, η Μπεσίκτας ψάχνει για μια ακριβή περίπτωση για να ενισχυθεί επιθετικά, καθώς ο Ουνάλ είχε αποκτηθεί έναντι 14 εκατ. ευρώ το περσινό καλοκαίρι από την Βιγιαρεάλ, χρήματα που μπήκαν στο ταμείο της Μάντσεστερ Σίτι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς