Το μήνυμα του Λάνθιμου στην πρεμιέρα «The Favorite» στην Αθήνα

Πραγματοποιήθηκε χθες η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «The Favorite» στην Αθήνα στον κινηματογράφο ODEON OPERA, με την παρουσία του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου

Πραγματοποιήθηκε χθες η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «The Favorite» στην Αθήνα, με την παρουσία του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου.

Η προβολή πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο ODEON OPERA στην Ακαδημίας. Στην προβολή παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργος Κουμεντάκης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Αγγελική Παπούλια, ο Αλέξανδρος Βούλγαρης, η Εύα Νάθενα και πολλοί άλλοι.

Η ταινία βρίσκεται στις υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ σε δέκα κατηγορίες. Ήδη η ταινία του Λάνθιμου έχει αποσπάσει βραβεία και καλές κριτικές ανά τον κόσμο.

Ο ίδιος βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του, αφού έχασε τον πατέρα του πριν από λίγες μέρες, τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Αντώνη Λάνθιμο.

Ο σκηνοθέτης απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στη χθεσινή πρεμιέρα, όντας συναισθηματικά φορτισμένος: «Ευχαριστώ όλους που ήρθατε και όλους εκείνους που οργάνωσαν αυτή τη προβολή.

Πρέπει να πω ότι είναι μία περίεργη μέρα για μένα σήμερα, γιατί όπως οι περισσότεροι από εσάς ξέρετε, ήταν η κηδεία του πατέρα μου.

Αλλά αν ξέρω κάτι γι’ αυτόν, είναι ότι έζησε τη ζωή του διασκεδάζοντας και περνώντας όσο καλύτερα μπορούσε μέχρι το τέλος και αυτό θα ήθελα να κάνετε και εσείς σήμερα, να περάσετε ωραία, να διασκεδάσετε, να γελάσετε, να κλάψετε και να έχετε μία πολύ ωραία βραδιά».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...