28.9 C
Athens

Πετράκης: «Πιο τυχερός ο Πανιώνιος»

Απογοητευμένος ήταν ο Πετράκης μετά την ήττα του ΠΑΣ από τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, δηλώνοντας ότι ο αντίπαλος της ομάδας του ήταν πιο τυχερός

Ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε τον Πανιώνιο πιο τυχερό σε δηλώσεις του μετά την ήττα-αποκλεισμό του ΠΑΣ Γιάννινα από του «κυανέρυθρους», στην Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να πετύχουμε κάποιο γκολ μέσα από την καλή εικόνα που είχαμε για να πάρουμε το αβαντάζ για την νίκη και την πρόκριση. Είχε και ο Πανιώνιος δυο καλές ευκαιρίες, αλλά νομίζω ότι με την εικόνα μας αξίζαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μας επηρέασε το γκολ που δεχθήκαμε στις αρχές του δευτέρου μέρους και ο τρόπος που ήρθε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες. Ο Πανιώνιος ήταν πιο τυχερός, τις δυο φάσεις που έκανε τις μετέτρεψε σε γκολ και μέσα από αυτήν την διαδικασία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δικαιολογούσε αυτήν την επιθυμία.

Πάντα προσπαθώ να δίνω ευκαιρίες, θέλαμε να προφυλάξουμε και κάποια παιδιά γιατί ακολουθεί κι ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Το πρώτο παιχνίδι δεν μας έκατσε, βλέπουμε το επόμενο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς