28.9 C
Athens

Τόμας: «Η τελευταία μας ευκαιρία στο Τελ Αβίβ»

Ο Ντεσόν Τόμας χαρακτήρισε το ματς με την Μακάμπι ως την τελευταία της ευκαιρία του «τριφυλλιού» στην Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από την Λήμνο επικρατώντας του Ηφαίστου με 84-62, με κορυφαίο τον Ντεσόν Τόμας. Ο Αμερικανός φόργουορντ του «τριφυλλιού» σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ξεκαθάρισε πως το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, αποτελεί την τελευταία ευκαιρία των πρασίνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ: «Προσπαθώ και είμαι ικανός να παίξω όσο χρειαστεί και όσο θέλει ο προπονητής. Οι συμπαίκτες μου φορτώθηκαν με φάουλ και έτσι έπαιξα εγώ αρκετά. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και που βοήθησα την ομάδα. Τώρα κοιυτάμε την Μακάμπι.

Για τον Ρικ Πιτίνο: «Είναι Hall of Famer και δουλεύει πάνω στις λεπτομέρειες. Ξέρει πώς να οδηγεί την ομάδα στις νίκες και προσπαθούμε να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι και να κάνουμε όσα θέλει ο προπονητής πάνω στο παρκέ».

Για το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Πρέπει να είμαστε σκληροί πνευματικά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για 40 λεπτά. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε για τη νίκη. Είναι η τελευταία ευκαιρία μας στο Ισραήλ και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς