Συγκρούσεις διαδηλωτών με αντιεξουσιαστές στη Θεσσαλονίκη μετά την πορεία για τη Μακεδονία

Τα επεισόδια σημειώθηκαν στη Βασιλέως Γεωργίου όταν οι διαδηλωτές πέρασαν μπροστά από την κατάληψη «Σχολείο» • Συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο και μοτοπορεία για τη Μακεδονία

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από την κατάληψη στη Βασιλέως Γεωργίου ανάμεσα σε αντεξουσιαστές και σε διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν πορεία προς το Λευκό Πύργο.

Οι διαδηλωτές, που διαδήλωναν στην περιοχή του ΙΚΕΑ, επιχειρώντας χωρίς αποτέλεσμα, να προσεγγίσουν το σημείο όπου γινόταν η τετραμερής σύνοδος, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισαν να πραγματοποίησαν νέα πορεία προς το Λευκό Πύργο. Οταν πέρασαν έξω από την κατάληψη «Σχολείο» στη οδό Βασιλέως Γεωργίου σημειώθηκαν αντεγκλήσεις και ακολούθησαν επεισόδια με αντεξουσιαστές.

Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Αυτή την ώρα η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, ενώ τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει.

Διαδήλωση στον Λευκό Πύργο

Στο μεταξύ στον Λευκό Πύργο, πλήθος κόσμου διαδηλώνει για το Μακεδονικό. Κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, απορρίπτουν τη συμφωνία των Πρεσπών, φωνάζοντας «Εδώ οι πατριώτες στο Hyatt οι προδότες» και «Ελλάς Ελλάς Μακεδονία».

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Κλειστή είναι η Λεωφόρος Νίκης και οι οδοί Εθνικής Αμύνης και Παύλου Μελά.

1.500 μοτοσικλετιστές διαδηλώνουν για τη Μακεδονία

Σε εξέλιξη βρίσκεται και μοτοπορεία για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. Οπως αναφέρει η Αστυνομία, σε αυτήν συμμετέχουν περίπου 1.500 μοτοσικλετιστές. Η διαδήλωση ξεκίνησε από τη δυτική είσοδο της πόλης και μέσω της παραλιακής οδού θα καταλήξει στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...