29.9 C
Athens

Κιλπάτρικ: «Ανυπομονώ να παίξω με τον Καλάθη»

Την ανυπομονησία του να παίξει μαζί με τον Νικ Καλάθη, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Σον Κιλπάτρικ.

Το «εγκώμιο», του Νικ Καλάθη «έπλεξε», ο Σον Κιλπατρικ, σε δηλώσεις του, στο περιθώριο της νίκης του «τριφυλλιού», κόντρα στην Κύμη. Ο Αμερικανός πρώην NBAερ χαρακτήρισε ηγέτη της ομάδας  τον αρχηγό του «τριφυλλιού», δηλώνοντας ανυπόμονος να παίξει μαζί του.

«Έχω πράγματα να μάθω αφού τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σχέση με τις ΗΠΑ. Είμαι ακόμα σε… τζετ λαγκ, έχω να τρέξω πάνω-κάτω σε αγώνα από τον περασμένο Ιούλιο. Είναι μεγάλο το διάστημα και μπορώ να πω ότι ακόμα προσαρμόζομαι. Ο Καλάθης είναι ο ηγέτης μας, ανυπομονώ να παίξω μαζί του (σ.σ. έμεινε προληπτικά εκτός λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο)! Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο επόμενο ματς της EuroLeague», είπε αρχικά, για να αναφερθεί στην συνέχεια στους νέους του συμπαίκτες, μιλώντας γι’ αυτούς με τα καλύτερα λόγια.

«Μου αρέσουν οι συμπαίκτες μου και η νέα ομάδα μου. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα γεμάτη ταλέντο, με παίκτες που θέλουν να μάθουν και συνεχώς μαθαίνουν από τον κόουτς Πιτίνο. Το λέω και στον Παπαγιάννη, να γίνεται καλύτερος προπόνηση με προπόνηση, παιχνίδι με παιχνίδι».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς