25.9 C
Athens

Η απάντηση του Αμπιντάλ στις κατηγορίες

Ο Ερίκ Αμπιντάλ, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στα social media τοποθετήθηκε για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί παρανομίας στη μεταμόσχευση ήπατος στην οποία υποβλήθηκε

Μετά τις αποκαλύψεις της ισπανικής εφημερίδας «El Confidencial» περί της παράνομης αγοράς του συκωτιού το οποίο έλαβε ως μόσχευμα ο πρώην άσος των Καταλανών, ήδη το ίδρυμα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Το ίδιο έκαναν και οι ιθύνοντες των Μπλαουγκράνα μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους. Σειρά είχε και ο ίδιος ο Αμπιντάλ νυν τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Βαρκελώνης.

Αναλυτικά η δημοσίευση του παλαίμαχου παίκτη αναφέρει:

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να σας επικοινωνήσω την ενόχλησή μου και τη λύπη μου σε σχέση με όσα σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την φερόμενη ως παράνομη μεταμόσχευση ήπατος.

Με κανένα σεβασμό προς την οικογένειά μου, το ιατρικό τιμ και τον κάθε ένα που έχει υποβληθεί σε παρόμοια εγχείριση, θα ήθελα ειλικρινά να απολογηθώ εάν σε οποιοδήποτε επίπεδο γεννήθηκαν αμφιβολίες από την ασάφεια των όσων κυκλοφόρησαν σήμερα.

Ο ξάδερφος μου Ζεράρ  δώρισε το συκώτι του για να σώσει τη ζωή μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων γι αυτό. Οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα ακολουθήθηκαν καθόλη τη διάρκεια και τα ιατρικά έγγραφα που τα αποδεικνύουν υπάρχουν.

Ερίκ Αμπιντάλ»

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς