26.7 C
Athens

Ο νέος… κουμανταδόρος των ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Το κανάλι του Φαλήρου αναζητεί τον αντικαταστάτη του Ν. Φιλιππίδη από την θέση του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου με τους υποψήφιους να βρίσκονται εκτός και εκτός καναλιού

H διοίκηση του ΣΚΑΙ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ν. Φιλιππίδη από την θέση του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Ο Νίκος Φιλιππίδης δεν θα ασκεί από σήμερα τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, ολοκληρώνοντας μια πετυχημένη θητεία, κατά την οποία το σύνολο των ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων του σταθμού βρέθηκε σε κορυφαίες θέσεις στις επιλογές των τηλεθεατών. Ο Νίκος Φιλιππίδης συνεχίζει στο δυναμικό του Ομίλου και θα συμβάλλει με το ρεπορτάζ και το σχόλιό του καθημερινά στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ».
Αναφορικά με το πρόσωπο που θα το διαδεχτεί, υποψήφιος είναι ο Νίκος Στραβελάκης, ο γενικός κουμανταδόρος του ΣΚΑΙ 24, το οποίο απ’ ότι φαίνεται θα μείνει στον «πάγο», λόγω της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί και ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου.
Από εκεί και πέρα, εξετάζονται και λύσεις με στελέχη εκτός σταθμού, τα οποία θα μπορούσαν να αναλάβουν την συγκεκριμένη θέση.
Η αλλαγή του Ν. Φιλιππίδη έγινε από την στιγμή που το δελτίο του ΣΚΑΙ με την Σ, Κοσιώνη δεν κάνει τα νούμερα που θα ήθελαν στον σταθμό, παρότι προβάλλεται στις 20.45, εκτός συναγωνισμού με τα δελτία των υπόλοιπων σταθμών που ξεκινούν νωρίτερα.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς