29.4 C
Athens

Σχεδόν απίθανη η ανατροπή της κατάστασης

Ο Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας), ο Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας) και ο Δημήτρης Θάνος(Γρεβενών) είναι τρεις από τους ρέφερι που καρατομήθηκαν από τον πίνακα της Σούπερ Λίγκας και εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, ευχαριστώντας όσους τους βοήθησαν από τη στιγμή που μπήκαν στον χώρο της διαιτησίας. Μάλιστα έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να συνεχίσουν ως παρατηρητές και εκπαιδευτές διαιτησίας.

Αντιθέτως ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) και ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων) δεν έχουν αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχουν συνέλθει μετά την απόφαση του Περέιρα. Ο Καλογερόπουλος εν μέρει το περίμενε αλλά είχε κάποιες ελπίδες μήπως κατάφερνε να παραμείνει στην ανώτερη επαγγελματική κατηγορία την τελευταία στιγμή. Ο Αρετόπουλος ήταν επίσης ανήσυχος αλλά νόμιζε ότι δεν θα είχε πρόβλημα.

Αυτή τη στιγμή προσδοκούν ότι κάτι μπορεί να γίνει για να αλλάξει η εις βάρος τους κατάσταση. Ενδεχομένως να έχουν πάρει κάποιες υποσχέσεις. Ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο αν όχι απίθανο να επανέλθουν στον πίνακα. Εκτός και αν η ΚΕΔ βρει κάποια άλλη πατέντα. Ίσως να τους έχουν πει ότι θα επιστρέψουν του χρόνου. Κάτι ανάλογο έγινε στο πρόσφατο παρελθόν με τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη (Μακεδονίας).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς