33.5 C
Athens

Έβγαλε σφυγμό ο ΠΑΣ με Γιάκο

Με δύο γκολ του Ευρυπίδη Γιάκου ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε νίκη επιβίωσης επί του Πανιωνίου με 3-1 στους «Ζωσιμάδες»

Την επιστροφή του στις νίκες πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας με 3-1 του Πανιωνίου στους «Ζωσιμάδες».

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στην ομάδα της Ηπείρου να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να ατενίζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να έχουν σε καταπληκτική ημέρα τον Ευρυπίδη Γιάκο, ο οποίος πήρε τον ΠΑΣ Γιάννινα στις πλάτες του μετά την πρόσκαιρη ισοφάριση του Πανιωνίου και με δύο δικά του τέρματα (83’, 89’ πεν.) οδήγησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πολύ σημαντική νίκη.
Έπειτα από ένα ανούσιο πρώτο μέρος χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες,. Ο γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος κι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 51’ με όμορφη ενέργεια του Νικολιά.

Ο Πανιώνιος αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση στο 82’ Μετά από καταπληκτική ασίστ του Γιώργου Μανούσου ο Ντουρμισάι από κοντά δεν δυσκολεύτηκες να πετύχει το 1-1
Σε εκείνο το σημείο, όμως .. έδρασε ο Ευρυπίδης Γιάκος.
Αρχικά στο 83’ με αριστοτεχνικό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ κι έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΣ Γιάννινα για το 2-1.
Στο 89’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα…

Διαιτήτευσε ο Παπαπέτρου (Αθηνών).

ΠΑΣ Γιάννινα (4-4-2): Μιχαήλ Ν., Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ Α., Μπουκουβάλας, Λίλα (67’ Σιόντης), Παμλίδης (92′ Βιντάλ), Νικολιάς, Γιάκος (89′ Σκόνδρας), Κρίζμαν, Αθανασιάδης.

Πανιώνιος (4-2-3-1): Κότνικ, Παπαγεωργίου (80’ Άλμπεργκ), Σταυρόπουλος, Ντομίνγκεζ, Σαραμαντάς, Κούρντι, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (76’ Σίντι Αλί), Μασούρας, Τσιλούλης (85’ Οικονομίδης), Ντουρμισάι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς