35.3 C
Athens

Ζιντάν: “Δεν έχω ζητήσει Νεϊμάρ, αλλά…”

Ο "Ζιζού" άφησε με τον τρόπο του ανοιχτό το ενδεχόμενο για το "μπαμ" του καλοκαιριού

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν δεδομένο το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον σούπερ σταρ της Παρί, αφού τα σενάρια για μια τέτοια μετακίνηση ξεκίνησαν από τους πρώτους κιόλας μήνες της παρουσίας του Νεϊμάρ στο Παρίσι. Η φημολογία για επικείμενη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στους Μαδριλένους θα αποτελέσει ενδεχομένως το μεγαλύτερο σίριαλ του καλοκαιριού, ειδικά μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παρ’ όλα αυτά, ο πλέον ειδικός επί του ζητήματος δηλώνει άγνοια, τουλάχιστον στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν δίστασε να απαντήσει σαφώς και κατηγορηματικά, ερωτηθείς για το συγκεκριμένο θέμα: «Δεν έχω ζητήσει την απόκτηση του Νεϊμάρ. Και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν η διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις μαζί του».

Αναφορικά σε μία ενδεχόμενη συνεργασία του Βραζιλιάνου άσου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο «Ζιζού» ήταν ξεκάθαρος: «Όλοι οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές μπορούν να παίξουν μαζί. Θυμάμαι να λένε ότι εγώ δεν μπορούσα να συνυπάρξω με τον Τζορκαέφ. Κι όμως δεν είχαμε κανένα πρόβλημα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς