32.2 C
Athens

Στον Περέιρα ο Σπανός, ανησυχία στον Απόλλωνα

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου θα συναντηθεί με τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή προκειμένου να του εκφράσει τα παράπονά του, όπως είχε κάνει έναν χρόνο πριν • Διόλου τυχαία η ανησυχία του Απόλλωνα Σμύρνης

Τηρεί την παράδοση ο Ατρόμητος και όπως πέρυσι στα τέλη Νοεμβρίου είχε ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα, έτσι έπραξε και φέτος. Η περσινή επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ είχε γίνει στις 27 Νοεμβρίου, φέτος προγραμματίστηκε για τις 3 Δεκεμβρίου. Ο παρονομαστής κοινός. Παράπονα για την διαιτησία.

Οι «κυανόλευκοι» είχαν ζητήσει ακρόαση βλέποντας ότι το αίτημά τους να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές στα ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό δεν έγινε δεκτό, με τη συνάντηση τελικά να προγραμματίζεται για την Δευτέρα.

Οι άνθρωποι των Περιστεριωτών, θα εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους στους υπευθύνους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, προσδοκώντας σε καλύτερη αντιμετώπιση από εδώ και στο εξής.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Απόλλων Σμύρνης που το Σάββατο υποδέχεται τον Ατρόμητο έχει εκφράσει την ανησυχία του για τον ορισμό του Κομίνη. Ο χρόνος που έρχεται ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή για τον οποίο έχει μπει πολλές φορές μπροστά ο Περέιρα σε συνδυασμό με το ραντεβού που θα έχει ο Γιώργος Σπανός την Δευτέρα με τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, δημιουργεί το λιγότερο προκατάληψη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς