33.5 C
Athens

Χίπε: «Δώσαμε την καρδιά μας στο γήπεδο» (pic)

Το μήνυμα ενότητας της Σάσκια Χίπε, για τη συνέχεια, μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού επί της Βολερό

Το μήνυμα που έδωσε η Σάσκια Χίπε, έπειτα από τον οδυνηρό αποκλεισμό του Ολυμπιακού επί της Βολερό, αν και το πάλεψε η ομάδα του Κοβάτσεβιτς.

Η Σάσκια Χίπε και οι συμπαίχτριές της έκαναν κατάθεση ψυχής στο «Μελίνα Μερκούρη», παίρνοντας 3 σετ που χρειάζονταν, αλλά στο «χρυσό» σετ δεν τα κατάφεραν από την κόπωση της υπερπροσπάθειας, με αποτέλεσμα η ομάδα του Θρύλου να αποκλειστεί από τη συνέχεια του CEV Challenge Cup.

Η Γερμανίδα διαγώνιος, ως εμπειρότερη, με μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στα Social Media, δήλωσε πως είναι υπερήφανη για τις συμπαίχτριές της, ανέφερε πως εκείνες πάλεψαν και πως θα συνεχίσουν για να φέρουν χαρές και επιτυχίες στο σύλλογο του Πειραιά.

Διαβάστε το μήνυμα της Σάσκια Χίπε:

«Είμαι υπερήφανη για την ομάδα μου. Παλέψαμε μέχρι τον τελευταίο πόντο και δώσαμε και την καρδιά μας στο γήπεδο. Δεν ήταν αρκετό, κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά θα συνεχίσουμε με τα κεφάλια μας ψηλά και θα πάμε στους άλλους στόχους. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας στηρίζετε και πάντα είστε στο πλευρό μας».

Δείτε αναλυτικά την δημοσίευση της Σάσκια Χίπε:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς