32.8 C
Athens

Καταγγέλλει Αγγελόπουλους ο Δ. Γιαννακόπουλος!

Καταγγελία σε βάρος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός για ανακοίνωσή τους στις 13 Φλεβάρη...

Από την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου μέχρι σήμερα έχουν περάσει τρεις μήνες. Τότε, η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε εκδώσει μια ανακοίνωση που αναφερόταν στο γεγονός πως οι τέσσερις διεθνείς διαιτητές (Γκόντας, Φούφης, Κορομηλάς, Παπαπέτρου) έμεναν εκτός ορισμών και τόνιζαν πως «η ΕΟΚ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία που εμμένει στον παράνομο αποκλεισμό των διεθνών διαιτητών της Ευρωλίγκας». Και όμως, τρεις μήνες μετά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκρινε πως τώρα είναι το σωστό τάιμινγκ προκειμένου να καταγγείλει εκείνη την ανακοίνωση ως δυσφημιστική! Παράλληλα, επισημαίνεται πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση υποκινεί σε πράξεις βίας καθώς επιτίθεται σε ΕΟΚ και ΚΕΔ.

Γι’ αυτόν τον λόγο κλήθηκαν σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με τους “πράσινους” να ζητούν την επιβολή τιμωρίας στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η πλευρά του ΠΑΟ εκτιμά πως Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα πρέπει να τιμωρηθούν με ποινή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο, αλλά και χρηματικό πρόστιμο.

Ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε σε απολογία τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός με υπόμνημα που θα κατατεθεί στις 18 Μαΐου 2018.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς