33.5 C
Athens

Ο Μασούρας «εκτέλεσε» τη Λαμία

Με γκολ του Μασούρα στο 84' ο Πανιώνιος έκαμψε την αντίσταση της Λαμίας

Με εκτελεστή τον Μασούρα και «φύλακα άγγελο» της εστίας του τον Κότνικ ο Πανιώνιος κέρδισε την πολύ καλή Λαμία με 1-0.

Ο Γιώργος Μασούρας στη δεύτερη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο 84′ πέτυχε το «χρυσό» γκολ κι έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Πανιώνιο.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου θέλει την ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες να χάνει στο τέλος το παιχνίδι. Αυτό επαληθεύτηκε για μια ακόμα φορά χθες στη Νέα Σμύρνη. Η Λαμία δημιούργησε κι έχασε έξι κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Ο κορυφαίος της σε απόδοση παίκτης, ο Μπερτόλιο έμελλε να είναι και μοιραίος. Ο βραζιλιάνος έχασε τρεις ευκαιρίες 24′, 37′ και 49′ ή για να ακριβολογούμε νικήθηκε από τον εξαιρετικό Κότνικ.

Επίσης να προσθέσουμε και τις ευκαιρίες που έχασαν οι Επστάιν στο 27′ Μπαράλες στο 53′ και Αντέτζο στο 90′. Όταν μια ομάδα σε εκτός έδρας παιχνίδι χάνει τόσες πολλές και κλασικές ευκαιρίες δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις.

Ο Πανιώνιος δεν ήταν σε καλή μέρα. Ενώ ξεκίνησε δυνατά κι έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Μασούρα που νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Σαράνοφ στη συνέχεια η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα. Μέχρι το 60′ η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν σαν… υπνωτισμένη. Οι αλλαγές του Ανιγκό τη βοήθησαν να ανακάμψει και στο τελευταίο 30λεπτο ήταν καλύτερη από τη Λαμία.

Τελικά η λύτρωση ήρθε από τον Μασούρα στο 84′. Ο επιθετικός του Πανιωνίου που από τον Ιανουάριο θα μετακομίσει στον Ολυμπιακό εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και πέτυχε το γκολ που έμελλε να κρίνει το παιχνίδι.

ΓΚΟΛ: Μασούρας 84′

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς

Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Μιχάλης Παπαδάκης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:Κότνικ, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κότσιτς, Κούρντι, Οικονομίδης (90+2′ Παπαγεωργίου), Πιρίς (55′ Σιντί Αλί), Κεϊτά, Τσιλούλης (46′ Καμαρά), Μασούρας, Ντουρμισάι

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος (71′ Οσμάν), Αντέτζο, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Επστάιν (81′ Ρόμανιτς), Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο (81′ Καραγκούνης), Καραμάνος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς