32.2 C
Athens

Πουλέν του συστήματος ο Ευαγγέλου

Τον όρισαν χωρίς να είναι διεθνής στο ματς της Άντερλεχτ με την Σπάρτακ Τρνάβα • Είχε πάρει το δώρο των Βρυξελλών, πριν σφυρίξει στο Περιστέρι

Πουλέν του συστήματος αποδεικνύεται ο Αθηναίος διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου, για τα σφυρίγματα του οποίου στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, βράζει ο Ολυμπιακός.

Ο Ευαγγέλου μπορεί να μην είναι διεθνής, αλλά ορίστηκε σε αγώνα του Europa League!! Συγκεκριμένα θα είναι επιπρόσθετος διαιτητής στο παιχνίδι Άντερλεχτ-Σπάρτακ Τρνάβα, που θα γίνει στις Βρυξέλλες την Πέμπτη, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το σημαντικό παιχνίδι θα διευθύνει ο Τάσος Παπαπέτρου που με τον Τάσο Σιδηρόπουλο θεωρούνται οι κορυφαίοι Έλληνες διαιτητές. Βοηθοί του Παπαπέτρου θα είναι οι διεθνείς Τρύφων Πετρόπουλος(Αρκαδίας) και Ιορδάνης Απτόσογλου(Αθηνών) και τέταρτος ο Ηλίας Αλεξέας(Μεσσηνίας). Εκτός από τον Ευαγγέλου, επιπρόσθετος θα είναι και ο Θανάσης Τζήλος(Λάρισας). Μόνο που και αυτός είναι διεθνής.

Τι συμβαίνει με την ΕΠΟ και προώθησε από το πουθενά τον Ευαγγέλου; Εναλλακτικές λύσεις υπήρχαν για να μπει κάποιος διεθνής στη θέση του, αλλά πριν πάει στο Περιστέρι, ο Αθηναίος ρέφερι, είχε εξασφαλίσει έναν σούπερ ορισμό σε αγώνα του εξωτερικού.

Γιατί μπορεί η UEFA να έκανε σήμερα τις ανακοινώσεις, αλλά οι ενδιαφερόμενοι είχαν ενημερωθεί νωρίτερα. Έτσι ο Ευαγγέλου έπαιξε με… άλλον αέρα την Κυριακή στο Περιστέρι και δεν τα έβλεπε όλα. Ίσως είχε από τώρα το μυαλό του στο Βέλγιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς