33.5 C
Athens

Μάχη ισορροπιών στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος και Λαμία ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League σε μία αναμέτρηση που προβλέπεται αρκετά αμφίρροπη

Με μία αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League. Ο λόγος για την μάχη της Νέας Σμύρνης ανάμεσα σε Πανιώνιο και Λαμία (19:30, LIVE FWS.GR, Novasports1).

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες επί των Παναιτωλικού και Ξάνθης και βρίσκεται σε εξαιρετικό αγωνιστικό μομέντιουμ

Με τους κυανέρυθρους να επιθυμούν να διατηρήσουν τη φόρμα τους καθώς τα επόμενα έξι παιχνίδια είναι με ομάδες από το… βαθμολογικό του περιβάλλον και κάτω.
Ισορροπημένη ως τώρα ομάδα σε νίκες – ήττες και σε γκολ, στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια του ο Πανιώνιος σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και αυτό τον βοηθάει.
ο Ζοζέ Ανιγκό τον άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στη Λαμία. Φυσικά εκτός είναι και ο Κόρμπος που αναρρώνει από τον τραυματισμό του.

Αντίθετα ο Γάλλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην 19άδα που ανακοίνωσε τον Μασούρα ο οποίος πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο.

Η αποστολή του Πανιωνίου αποτελείται από τους: Μαλέρμπ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κότσιτς, Μακρύλλος, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σεράφ, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Καμαρά, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες.

Απέναντι του είναι η Λαμία, που τρέχει ένα αήττητο επτά αγώνων. Από τότε που ανέλαβε ο Μάκης Χάβος, η Λαμία έχασε στο Περιστέρι το πρώτο ματς με αυτόν στον πάγκο, αλλά από εκεί και πέρα έχει δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες. Αν καταφέρει να πάρει κάτι και στη Νέα Σμύρνη, θα μπει στην τριάδα των «συμπληγάδων», με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, έχοντας καλή βαθμολογία και ψυχολογία.

Ο τεχνικός Μάκης Χάβος δεν συμπεριλαμβάνονται οι δύο τιμωρημένοι Βάντερσον, Μπλάζιτς. Ωστόσο, ο 49χρονος τεχνικός πήρε στην 20αδα τον Χακίμ Μαστούρ, αποδεικνύοντας στην πράξη πως ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αποτελεί ακόμα μέλος της Λαμίας και υπολογίζονται.

Από εκεί και πέρα, κανονικά μετέχουν στην αποστολή και οι στρατευμένοι Μπουλούλης, Τσούκαλος, ενώ επιστρέφει ο Σαράνοβ, ο οποίος είχε λείψει στα δύο προηγούμενα ματς λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Οσμάν, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς