Με φόρα από τη «διαβολοβδομάδα» απέναντι στον Πανιώνιο

Ολυμπιακός και Πανιώνιος αναμετρώνται για την 7η αγωνιστική της Basket League, με την προϊστορία να είναι ερυθρόλευκη και τον Πανιώνιο να ψάχνει το «θαύμα» σήμερα στο ΣΕΦ (19:00, LIVE FWS.gr)

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Δευτέρας (19:00, LIVE FWS.gr, Cosmotesport4) αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League.

Στόχος για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, είναι να κάνει το 6-1, να αποδείξει στο παρκέ πως είναι το φαβορί για τη σημερινή αναμέτρηση και επιπλέον να ανέβει βαθμολογικά καθώς βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες θα «κονταροχτυπηθούν» για 58η φορά, με τους Πειραιώτες να μετρούν 45 νίκες, έναντι 12 των κυανέρυθρων. Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, η κυριαρχία έχει «κόκκινο» χρώμα αφού σε 30 εντός έδρας ματς οι ερυθρόλευκοι μετρούν 28 νίκες.

Η τελευταία νίκη του Πανιωνίου στο ΣΕΦ πραγματοποιήθηκε τη σεζόν 2006-07, όταν και «απέδρασε» με 81-79.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει μετά από 11 μήνες τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του. Από εκεί και πέρα, ο Αξέλ Τουπάν παραμένει στα πιτς και δεν υπολογίζεται.

Από πλευράς «κυανέρυθρων», ο Νίκος Οικονόμου θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας, αφού ανέλαβε και επισήμως τα καθήκοντά του. Ο έμπειρος κόουτς διαδέχτηκε τον Βασίλη Φραγκιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος έχει κάνει άσχημη εκκίνηση στη φετινή σεζόν καθώς έχει ρεκόρ 2-4 και βρίσκεται στην ενδέκατη θέση. Έτσι, με τον νέο προπονητή θα επιδιώξει μια νέα αρχή.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...