Nέο «στραπάτσο» για το Open – Ποια εκπομπή του δεν θα βγει ποτέ στον αέρα (video)

«Χουντίνι» η πολυδιαφημισμένη εκπομπή, από το κακό στο χειρότερο ο προγραμματισμός • Τι θα γίνει με όσους εργάζονταν γι’ αυτήν

Στην αρχή είπαν ότι θα βγει στον αέρα στο πρώτο μισό της σεζόν. Στη συνέχεια ότι θα μεταφερθεί στο δεύτερο μισό και θα τη δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τον Γενάρη ή το αργότερο Φλεβάρη.

Ο προγραμματισμός έλεγαν ότι προχωράει κανονικά. Τα συμβόλαια και οι φωτογραφίες έδιναν κι έπαιρναν. Κι όταν κάποια στιγμή διέρρευσε -από πλευράς καναλιού πάντα- ότι το πρόγραμμα αναβάλλεται για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν.

Το πρόβλημα δεν ήταν στις προετοιμασίες, αλλά στις συμμετοχές. Γιατί η εκπομπή για την οποία μιλάμε δεν είναι άλλη από το La Banda. Για το οποίο είχαν ήδη υπογράψει συμβόλαιο για να συμμετάσχουν ως κριτές η Ελένη Φουρέιρα, ο Μιχάλης Κουινέλης και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Το La Banda λοιπόν δεν μετατίθεται απλά στις καλένδες. Μετατίθεται στις… ελληνικές καλένδες, που πάει να πει ότι δεν θα βγει ποτέ στον αέρα. Ο λόγος; Ότι δεν κατάφεραν να βρουν γκρουπάκια ή έστω άτομα πρόθυμα να φτιάξουν γκρουπάκια, αφού πρόκειται για μουσικό ριάλιτι που αφορά συγκροτήματα και πιο συγκεκριμένα μια boyband.

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»:

«Είναι πλέον οριστικό. Το La Banda που θα ερχόταν στο Open αναβάλλεται, δεν θα το δούμε, τελείωσε. Είχε γραφτεί ότι υπήρχε πρόβλημα με τις συμμετοχές. Υπήρξε προσπάθεια από το κανάλι, αλλά δεν υπήρξαν συμμετοχές. Για την ακρίβεια, είχε συμμετοχές αλλά ήταν λαϊκές φωνές, ενώ το πρότζεκτ είναι να φτιάξουν μια ανδρική μπάντα. Όλοι οι άνθρωποι που εργάζονταν γι’ αυτό το προηγούμενο διάστημα θα πάρουν εσωτερική μεταγραφή για το «X Factor», ο οποίο θα βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που είχε το ρεπορτάζ.

Το θέμα βέβαια είναι πώς ξεκινάς να στήσεις ένα μουσικό ριάλιτι που δεν έχει έρθει ξανά στην Ελλάδα (άρα δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για την ανταπόκριση υποψηφίων και κοινού) χωρίς να έχεις τις μίνιμουμ εξασφαλίσεις ότι μπορεί να προχωρήσει. ’Η αν δεν τις έχεις, γιατί δίνεις τόση δημοσιότητα στο θέμα και δεν κρατάς μια «πισινή».

Οσο κι αν η έλλειψη συμμετοχών ήταν εκτός των προβλέψεων του καναλιού, οι υπεύθυνοι στους οποίους ο Ιβάν Σαββίδης πληρώνει τα ωραία του λεφτά βρίσκονται εκεί και για να προλαβαίνουν τις τυχόν αρνητικές εξελίξεις και να μην δίνουν τόση προβολή σε ένα θέμα που θα υπήρχε η πιθανότητα να εξελιχθεί σε βατερλό. Οπως και έγινε δηλαδή…

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

LEN Euro Cup: Ζωντανοί για πρόκριση στους «16» Πανιώνιος, Απόλλων και ΝΟΒ, εκτός ομίλων ο ΠΑΟΚ

Πάλεψε μέχρι τα τελευταία λεπτά ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Η...

«Κάηκε» η Σκύρος για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού

Η νύχτα μέρα έγινε στη Σκύρο για τα ευρωπαϊκά...