32.2 C
Athens

ΚΕΔ για γέλια και για κλάματα

Με την… τρίτη πέτυχε τον βοηθό στο Καραϊσκάκης-Αιγινιακός • Την πρώτη όρισε διαιτητή και βοηθό από την Πιερία, το νομό δηλαδή των φιλοξενούμενων • Την δεύτερη όρισε βοηθό που είχε ορίσει την ίδια μέρα και ώρα στον Βόλο • Την τρίτη το… πέτυχε να ορίσει επιτέλους τον σωστό

Για γέλια και για κλάματα έχει καταντήσει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, όρισε διαιτητή και βοηθό από την Πιερία, στον αγώνα Καραϊσκάκης-Αιγινιακός. Προφανώς δεν τους είπε κανείς ότι ο Αιγινιακός είναι ομάδα της Πιερίας. Εκτός αν ήθελαν να μειώσουν τα έξοδα και τους έβαζαν στο πούλμαν της αποστολής του συλλόγου που θα ταξιδέψει στην Άρτα.

Αρχικά στην αναμέτρηση του Καραϊσκάκη με τον Αιγινιακό είχαν οριστεί διαιτητής ο Πολυχρόνης και β’ βοηθός ο Βρούζος, αμφότεροι από την Πιερία. Μπροστά στον κίνδυνο να κατηγορηθούν τα μέλη ότι αγνόησαν την εντοπιότητα, προχώρησαν άμεσα σε αλλαγή. Και τι έκαναν οι φωστήρες της ΚΕΔ;

Όρισαν στη θέση του διαιτητή τον Καραντώνη (Ημαθίας) και του βοηθού τον Φράγιο (Μακεδονίας). Μόνο που φαίνεται πως για τον δεύτερο υπήρχε μεγάλη… πρεμούρα να οριστεί σε παιχνίδι, καθώς τον είχαν ορίσει ήδη στον αγώνα του Βόλου με τον Εργοτέλη, που διεξάγεται την ίδια μέρα και ώρα (21/11, 15:00). Βέβαια Άρτα-Βόλος είναι ένα… τσιγάρο δρόμος, αλλά όσο γρήγορος και να είναι ο Φράγιος, δεν θα τα κατάφερνε να βρεθεί και στα δύο γήπεδα ταυτόχρονα.

Τελικά ο δεύτερος βοηθός στο ματς του Καραϊσκάκη με τον Αιγινιακό άλλαξε ξανά!! Ορίστηκε ο Τυριακίδης (Μακεδονίας). Αυτό που μένει ωστόσο είναι ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας κάνει τα πάντα στο πόδι.
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Δραγούσης θα «σφυρίξει» στην αναμέτρηση Κέρκυρα-Δόξα Δράμας, ο Ζαμπάλας στο Ηρακλής-Απόλλων Λάρισας κι ο Μαλούτας στο κρητικό ντέρμπι Πλατανιάς-ΑΟΧ/Κισσαμικός.

Αναλυτικά οι ορισμοί:
Τετάρτη 21 Νοεμβρίου (15:00)
Αήττητος Σπάτων-Παναχαϊκή: Βάτσιος (Πετρίδης, Πλάκας)
Βόλος-Εργοτέλης: Βουρνέλης (Φράγιος, Γούτας)
Πλατανιάς-ΑΟΧ/Κισσαμικός: Μαλούτας (Παρασίου, Παπαδάκης)
Κέρκυρα-Δόξα Δράμας: Δραγούσης (Κωτούλας, Δεμερτζής)
Σπάρτη-Τρίκαλα: Γιουματζίδης (Βεργέτης, Κύριος)
Ηρόδοτος-Απόλλων Πόντου: Ματσούκας (Τσιλίκας, Καρβούνης)
Καραϊσκάκης-Αιγινιακός: Καραντώνης (Βογιατζής, Τυριακίδης)
Πέμπτη 22 Νοεμβρίου (15:00)
Ηρακλής-Απόλλων Λάρισας: Ζαμπάλας (Θανασιάς, Γκιόση)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς