31.2 C
Athens

Ψάχνει συνέχεια στο σερί η Ξάνθη

Την διεύρυνση των επιτυχημένων της αποτελεσμάτων αναζητά η φορμαρισμένη Ξάνθη απέναντι στον επικίνδυνο Πανιώνιο (19:00, LIVE FWS.GR, ΕΡΤ-1)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αποψινή αναμέτρηση των Πηγαδίων ανάμεσα σε Ξάνθη και Πανιώνιο (19:00, LIVE FWS.GR, ΕΡΤ-1).

Οι Ακρίτες, που προέρχονται από νικηφόρο σερί με τελευταίο επίτευγμά τους το σπουδαίο «διπλό» στην Τρίπολη επί του τοπικού Αστέρα (0-1), που τους έδωσε τη δυνατότητα να αναρριχηθούν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.

Το έργο των παικτών του Μίλαν Ράσταβατς, ωστόσο, μόνο εύκολο δεν προβλέεπτια να είανι, αφού θα έχουν απέναντι τους μία ομάδα αποφασισμένη για όλα η οποία επίσης βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα., όπως αποδεικνύεται από την ευρεία νίκη της προηγούμενης αγωνιιτκής εμ 3-0 επί του Παναιτωλικού.

Ο τεχνικός Μίλαν Ράσταβατς δεν θα υπολογίζει στους τραυματίες Ντε Λούκας και Φασίδης, οι οποίοι δεν βρίσκονται στην αποστολή, ωστόσο σε αυτήν συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Μπρίτο.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Σέρβος τεχνικός: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Σιλά, Κασάδο, Λισγάρας, Φλίσκας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Καντά, Σαρπόνγκ, Μπρίτο, Κίκε, Μελισσόπουλος, Κάστρο, Τζουρίτσκοβιτς και Γέντρισεκ.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος δείχνει αποφασισμένος να παλέψει για μία ακόμη νίκη, που θα του βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική του θέση.

Ο Πανιώνιος δοκιμάζεται σε μια έδρα που δεν παίρνει εύκολα αποτελέσματα. Η νίκη πριν από δύο χρόνια στην Ξάνθη είναι η μοναδική στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις, όπου οι γηπεδούχοι έχουν νικήσει πέντε και δύο ήταν ισόπαλα.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι και στις επτά τελευταίες περιπτώσεις που η Ξάνθη νίκησε στην έδρα της, ο Πανιώνιος δεν έχει σκοράρει. Κάτι τέτοιο έχει να συμβεί από τον Δεκέμβριο του 2001, όταν η Ξάνθη νίκησε 3-1 και ο Πανιώνιος είχε μειώσει με πέναλτι του Γκώνια.

Ο προπονητής των κυανέρυθρων Ζοσέ Ανιγκό δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, όωπς και στους τραυματίες Γιώργο Μανθάτη και Παναγιώτη Κόρμπο.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότνικ, Κεϊτά, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κούρντι, Καμαρά, Μασούρα, Ντουρμισάι, Οικονομίδη, Κότσιτς, Άλμπεργκ, Τσιλούλη, Πίρις, Σαραμαντά, Σταυρόπουλο, Παπαγεωργίου, Σιντί Αλί, Μαλέρμπ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς