30 C
Athens

Ο Πανιώνιος δια περιπάτου 3-0 τον Παναιτωλικό

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Πανιώνιος καθάρισε τον ελλιπή Παναιτωλικό 3-0 με γκολ των Μασούρα (2'), Κόρμπου (5') και Ντουρμισάι (27')

Πιο εύκολο απόγευμα δεν θα μπορούσε να περάσει ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μπήκε φουριόζα στο ματς, πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα πέντε λεπτά και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Παναιτωλικό που είχε παρατάχθηκε χωρίς έξι βασικούς του παίκτες.

Οι Νεοσμυρνιώτες πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 2’ με σουτ του Μασούρα, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 5’ με τον Κόρμπο και έκαναν τα πράγματα πολύ εύκολα κι απλά. Και τα δύο γκολ προήλθαν από παιδαριώδη λάθη της άμυνας του Παναιτωλικού.
Με δυο γρήγορα γκολ στην… πλάτη τους οι παίκτες του Παναιτωλικού παρέδωσαν τα… όπλα.

Η ομάδα του Δέλλα πελαγοδρομούσε στο γήπεδο κι ο Πανιώνιος χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα πέτυχε στο 27’ και τρίτο γκολ με τον Ντουρμισάι δίνοντας τέλος στη σεμνή τελετή.
Οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν στα τρία γκολ και δεν επιδίωξαν να δώσουν μεγαλύτερη έκταση στην επιτυχία τους, αφού έβλεπαν απέναντί τους μια ομάδα που δεν μπορούσε να τους απειλήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Ο Πανιώνιος πήρε μια εύκολη νίκη και έβαλε στο σακούλι του χωρίς κόπο τους τρεις βαθμούς που του δίνουν άλλο αέρα και ψυχολογία για τη συνέχεια.
Ο Παναιτωλικός μπορεί να έχει δικαιολογία γιατί αγωνίστηκε χωρίς έξι βασικούς του παίκτες όμως σε καμιά στιγμή του αγώνα δεν ήταν ανταγωνιστικός.

Η ταυτότητα του αγώνα
Πανιώνιος – Παναιτωλικός 3-0
Σκόρερ: Μασούρας (2’), Κόρμπος (5’), Ντουρμισάι (27’)
Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανιώνιος: Κότνικ, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Κεϊτά, Κόστιτς, Κόρμπος (79’ Άλμπεργκ), Οικονομίδης (68’ Πιρίς), Μασούρας (82’ Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι
Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ρότσα, Λιάβας (70’ Βακράκος), Άργκους, Μαρινάκης, Μάλης, Μάζουρεκ (86’ Βασιλούδης), Λουσέρο (80’ Τσοκάνης), Ντίαζ, Μπαρμπόσα, Μανά

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς