30 C
Athens

Μάχη ανοικτή για κάθε αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη

Ψάχνουν επιστροφή στις νίκες Πανιώνιος και Παναιτωλικός στην αποψινή αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης (17:15, LIVE FWS.GR, Novasports1)

Μάχη ανοικτή για κάθε αποτέλεσμα είναι αυτή της Νέας Σμύρνης ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναιτωλικό (17:15, LIVE FWS.GR, Novasports1).

Οι δυο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα σε Ατρόμητο (2-2) και Αστέρα Tρίπολης (1-1).

Αμφότερες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και επιθυμούν να το εκμεταλλευτούν η κάθε μία για δικό της όφελος, ώστε να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την βαθμολογική τους θέση.

Ο τεχνικός των κυανέρυθρων Ζοσέ Ανιγκό συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Άλμπεργκ ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά στο ματς του Κυπέλλου αλλά και τους Σιντί Αλί και Καμαρά.

Εκτός πλάνων έχει τεθεί ο τραυματίας Γιώργος Μανθάτης. Αναλυτικά την αποστολή του Πανιωνίου απαρτίζουν οι εξής:

Μαλέρμπ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κόσιτς, Κόρμπος, Οικονομίδης, Άλμπεργκ, Τσιλούλης, Κείτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Καμαρά, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες.

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός θα παραταχθεί με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο τεχνικός των «καναρινιών» Τραϊνός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Έρικσον, Μιχάι, Πάουλο, Μοράρ και Καμαρά.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Μάζουρεκ, Ντίας, Βακράκος, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μαλής, Κόκκορης, Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Ρότσα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Ουίλιαν, Αγρόδημος, Μανά, Μπελεβώνης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς