34.2 C
Athens

Στέλλα Χριστοδούλου: «Πολύ καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια»

Οι δηλώσεις της Στέλλας Χριστοδούλου, σχετικά με το τμήμα βόλεϊ γυναικών και την «αφύπνιση» που καλείται να κάνει η ομάδα της.

Η δήλωση της Χριστοδούλου για την αντίδραση του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου για την Volley League.

Στο ότι η ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός από τον Άρη στην πρεμιέρα της Volley League Γυναικών μπορεί να κάνει καλό και να… ξυπνήσει ως ένα βαθμό τις αθλήτριες της ομάδας, στάθηκε η Στέλλα Χριστοδούλου. Μάλιστα, συμπλήρωσε, ενόψει του αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου, ότι πρέπει να δείξουν πολύ καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

«Σίγουρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν κάναμε ένα καλό ξεκίνημα αφού δεχθήκαμε την πρώτη ήττα από τον Άρη. Από κει και πέρα θεωρώ ότι μια ήττα σε μια μεγάλη ομάδα μπορεί να κάνει καλό, καθώς μπορεί να μας αφυπνίσει όλες.

Ήδη προετοιμαζόμαστε πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα και είμαστε έτοιμες για το επόμενο παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου, αλλά και το ευρωπαϊκό που ακολουθεί την επόμενη Τετάρτη.

Νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη και έχει το επίπεδο να διαχειριστεί αυτή την ήττα και να δείξει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Έχουμε εστιάσει στους στόχους μας είμαστε έτοιμοι για αυτούς και έχουμε μια πολύ μεγάλη σεζόν μπροστά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Στέλλα Χριστοδούλου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς