22.8 C
Athens

Mαφιόζικη επίθεση στον Πειραιά – Πυροβόλησαν «νονό» της νύχτας

Το θύμα διακομίστηκε στο Τζάνειο και οι πρώτες πληροφορίες τον θέλουν να έχει τραυματιστεί σοβαρά

Μαφιόζικη επίθεση σημειώθηκε πριν από λίγο στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά, με θύμα πρόσωπο που φέρεται να έχει σχέση με τη νύχτα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας βρισκόταν έξω από τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας όταν τον πλησίασε ένα λευκό βαν με δύο επιβάτες. Ο συνοδηγός τον γάζωσε με καλάσνικοφ και τον τραυμάτισε σοβαρά. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο. Το θύμα είχε τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για γνωστό νονό της νύχτας, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε στενή φιλική σχέση με την 33χρονη που εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι της, στην Κηφισιά, τον περασμένο μήνα.

Ο άνδρας αυτός φέρεται να είχε ανοιχτούς λογαριασμούς στην νύχτα και μάλιστα το όνομά του είχε ακουστεί σε τουλάχιστον ένα συμβόλαιο θανάτου στον τελευταίο αιματηρό πόλεμο που ξέσπασε μετά την δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εν λόγω άνδρας, φέρεται ως ύποπτος για τη δολοφονία του επονομαζόμενου «καράφλα» στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της νύχτας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς